19-03-2022 18:00 - 20-03-2022 00:00

Mellemblond med band

 

Arrangementet er afviklet

 

Den hvide streg

Hvis du ikke i forvejen har stiftet bekendtskab med Mellemblonds dansksprogede guitarpoesi, har du faktisk En Jordisk Chance for at gøre det på Olferts lørdag den 19. marts.

Mellemblond farve

Hos Mellemblond får poesien drømmende guitar-vinger og Kristoffer Munck Mortensen demonstrerer gang på gang, at han er en af vores rigtigt gode danske sangskrivere.

En rockkunstner med noget på hjerte og et sprog at have det i.

Elsker du C.V Jørgensen, Ulige Numre, Nikolaj Nørlund, Folkelubben og andre kunstnere, hvis musik er båret af indholdsrige, dansksprogede tekster, skal du komme til Mellemblond med Band på Olferts.

På Olferts har Kristoffer nemlig sit band med. Udover solisten selv på sang og guitar er det Jakob Falgren på bas, Simon Toldam på keys og Jakob Høyer bag trommerne.

"Mellemblond rammer klokkerent. Igen. Få formår at skrive så indtagende melodier som Mortensen. Og det guitarspil, altså - det er jo sublimt. Som pladen i øvrigt”, skrev Klaus Lynggaard i Weekendavisen om Mellemblonds femte og seneste udspil En Jordisk Chance.

Så nu er det bare om at gribe den, og komme til Ollerup Forsamlingshus og finde ud af, om du synes han og andre rosende kritikere har en pointe.

 

Dørene åbnes kl. 18.00
Mad kl. 19.00
Koncert kl. 20.00
 

Entre:
Koncert kr. 175 + gebyr
Koncert og mad kr. 300 + gebyr

Arrangør: Olferts

 

Billetter kan købes her:                                

Billet.dk

 

Følg iøvrigt med på Facebook.

Facebook