BIB's Herrekor gør det igen

Sæsonstart og julefrokost

Nytårsdag var en tirsdag, og selv om der ikke blev spillet fodbold den dag, startede det nye år trods alt - og dermed endnu en sæson i BIB’s bemærkelsesværdige historie. Den 8. januar var vi 8 mand på banen i rusket vejr, og tirsdagen efter var vi 12. Ved den lejlighed mindede vi hinanden om den kommende julefrokost, der som varslet ligger fredag d. 1. februar kl. 18. Dette være nævnt som en påmindelse – og samtidig som en oplysning om at sæsonen er godt igang for alle der er vågnet af vinterdvalen

 

BIB's Julefrokost 2019

BIB's årlige (just genindførte) julefrokost har fundet sin dato, som hedder den 1. februar og er en fredag. Vi tænker fremover at lægge julefrokosten fast den sidste fredag inden Kyndelmisse, som altid er d. 2. februar. I slutningen af januar normalt, men nogengange (som i år) i februar!

Ved samme lejlighed kan vi minde om at BIB's årlige Generalforsamling, som altid, ligger den sidste fredag inden vi går over til sommertid - d.v.s. i år d. 29. marts! Nu kan man sætte to kryds i kalenderen!

 

BIB TIL VINTERBAL

Som det vil kunne ses på disse fotos, besteg BIB's Herrekor podiet ved det årlige Vinterbal i Ollerup Forsamlingshus - som det sidste indslag før ballet gik i gang. Vi bekendtgjorde vor sejr over DFL og sang "Ollerup blev mulet" og Nick's sang om Langelandsbroen. Budskabet gik klart igennem, var der folk der sagde bagefter! Sådan! 

BIB Vinterbal 2018BIB Vinterbal 2018- 2

 

SÆSONAFSLUTNINGSFEST 2018

Et referat.

Den længe imødesete sæsonafslutningsfest indtraf som varslet - i fredags, som var den 26’ende i måneden. Steffen Prinsepisk havde allerede lagt dug på bordet, da Ulrik og jeg ankom med den grønne regionalbus. Kort efter dukkede Peter Slutspurt op – klar til at bestride jobbet som Komite sammen med Steffen.

Senere kom Stjernetæmmeren (Sharam) kørende fra Svendborg i sin bil med Jon. Fra Ollerup dukkede i første omgang Jacob og Emil op. Fra Ballen kom Henrik Ka’ik’Nik’, fra Skårup kom Ober BIB (Thomas) og nordfra kom Jens James Last Lost med sine firbenede følgesvende Elvira, Solomio og Randi. Da så også Steppe Jeppe Jap trådte ind ad døren, som eneste repræsentant for de ikke-mere-aktive, var vi rede til at gå til bords.

Maden var ubeskrivelig lækker og velsmagende – og der var nok af det hele, så jeg haster videre til Årets Måltale, der blev holdt af Ober BiB (Thomas), som scorede næstsidste mål sidste tirsdag (det sidste scorede Alem). Ober BIB beskrev levende og detaljerigt (han var tydeligvis velforberedt) de dramatiske og ikoniske omstændigheder omkring sin scoring. Det drejede sig om et veltimet hovedstød tæt foran mål på et præcist indlæg fra Stjernetæmmeren.

Under punktet om vinteraktiviteter blev vi enige om, at holde øje med indbydelsen til indendørs turneringen i Vester Skerningehallen i starten af det nye år, så vi kan melde et par hold til.

Vi blev også enige om, at “stille med sangkor  til Vinterballet” d. 16. nov. Slutspurt fik opfordret alle til at komme, og jeg fik ansvar for at udvælge nogle passende sange. På dette tidspunkt havde Slutspurt og jeg lagt hver vores nye sang frem, som vi fik afsunget med både energi og patos. Senere igen dukkede der en 3’die ny sang op!

Aftenens store udfordring bestod i at få givet navne til de 4 nye “navnløse” medlemmer, der på dette tidspunkt var til stede – nemlig Jacob, Ulrik, Jon og Emil. Undervejs dukkede der yderligere to “navnløse” medlemmer op – nemlig Johan fra Slotsgården og Andreas fra Præstegården.

For at gøre en lang historie kort: Vi fik præsenteret 4 spændende og ret forskellige livs- og fodboldhistorier og fik stemt følgende 4 navne igennem: Jacob fik navnet Ryk fri Jacob. Ulrik fik navnet Tryllerik. Jon fik navnet King Guru. - Og endelig fik Emil navnet Ildhug. Jeg nævner navnene nu, så alle der har glemt, hvad det endte med, kan læse slutresultatet her. Da vi var nået så langt indså Komiteen, at vi måtte udskyde navngivningen af Johan og Andreas. I den forbindelse blev vi enige om at genindførte Julefrokosten som selvstændigt arrangement, så vi kan få tingene gjort færdige. Sandsynligvis i januar måned.

Tilbage var stadig vores faste skumbold-turnering. Vi var 14 mand indtil Jeppe gik hjem og Henrik blev hentet, så det gav 6 hold med to på hvert. To puljer med tre hold, der spillede indbyrdes mod hinanden. Det gav et finalehold fra hver pulje. Finalen blev vundet af Ildhug (Emil) og Johan over Morten Harefod og Andreas med en yderst smal margen (6-5). Herefter blev der fortsat spillet flere ekstrakampe inden afrydning, opvask og oprydning satte igang!

Afsluttende må jeg nævne, at det var en mindeværdig aften i god stemning, der varsler godt om kommende tirsdage og fremtidige arrangementer.

De bedste hilsner til alle Morten Harefod!

 

BIB PÅ STOR BANE

Det er den 9. oktober - en tirsdag. En særlig dag på banen idag: Vi var 22 mand. 11 på hvert hold. Vi var så mange, at vi valgte at flytte målene og spille på den anden led - gøre banen stor. Jeg var sammen med Jens, Hasan, Jacob, Henrik, Ulrik, Tommy, Thomas, Aske, Emil og en ny mand i rød trøje (Sha...). Vi spillede mod Jon, Carl, Bilal, Mehmet, Veis, Peter Slutspurt, Emir, Alem, Sharam, Johan og en ny mand mere (Birol...).
Som sædvanlig vandt det ene hold over den andet. Men efter 0-stillingen gik det omvendt! 
Og der var lys på fra start. Det er oktober, det er efterår!

9.10.2018 Morten Harefod

 

BIB-KORET SYNGER TIL VINTERBAL

For dem, som ikke er klar over det, holdes der hvert år i november Vinterbal i Ollerup Forsamlingshus, hvor der ud over spisning afholdes åben scene med alt fra sang og musik over digt-oplæsning og trylleri til korsang.

Der er tradition for, at de tilstedeværende BIB'ere ved den lejlighed afslutter den åbne scene med et par sange fra BIB's sangbog.

Vinterballet afholdes i år fredag, den 16. november, og det kunne være hyggeligt at se så mange BIB'ere som muligt til vinterballet.... Gerne med fruer!

Se mere her

30.09.2018 Peter Slutspurt

 

OLLERUP BLEV MUUUULET

Tirsdag d. 4. september 2018 skete det endelig. Vi vandt igen over lærerskolen (DFL), Poul Eriks rutinerede veteranhold blev løbet over ende af et sprudlende BIB-mandskab. 

Med cifrene 4 - 0 satte vi fuldstændig Slovakiets beskedne sejr over Danmark i skygge! Vi manglede endda vores faste målmand Jens James Last Lost, så Johan F, Ulrik C. og Emil W på skift måtte holde buret rent.

Vi var 15 mand: Jacob, Jon og Johan. Aske, Banna, Bilal, Carl Michael, Andreas og Ulrik. Peter Slutspurt, Steffen og Thomas. Mehmet, Emil og Morten.

På sidelinien blev vi bakket op af Sharam, Steppe Jeppe og Peter Postbil. Vi spillede på banen bagved Ollerup Plejehjem. Solen skinnede og udsigten var smuk.

Ollerup (DFL) blev mulet. Igen - efter 26 år. Og de var ikke engang kede af det. Det er jo ingen skam at tabe til et bedre hold!

Hans Jørgen har allerede forudsagt, at vil blive skrevet nye sange til sæsonafslutningsfesten d. 26. oktober!       

7.09.18 Morten Harefod

 

SOMMEREN ER SNART OVRE

BIB holder ikke sommerferie. Hver eneste tirsdag i sommerens løb har der været spillet bold fra kl. 18. Vi har ikke på noget tidspunkt været færre end 4 på hvert hold, som regel flere.

Sidste tirsdag var vi f.eks. 15. (Jens, Slutspurt, Thomas, Johan, Emil, Mehmet, Henrik, Carl H, Jacob Kofoed, Jon, Ulrik, Tommy, Jonas, Nikolaj og Morten. Så vidt jeg husker!) 

Hasan har været der mange gange. Forrige gang var Bilal der. Én gang dukkede Jossi op sammen med sin far. En anden gang dukkede Uffe (Diana Nekselsø) fra Värmland op! Sommeren fuld af overraskelser. Men banen har været hård at løbe på. 

I aften er banen blødere igen. Vi ses!                         

21.08.18 Morten Harefod