22-11-2017

Kira Skov m. Band 14.04.

Kira Skov med band på Olferts d. 14. april! Kom til en forrygende smuk musikoplevelse i Kira Skovs sensuelle og skyggefulde univers.

Kiras Skov er en dansk sangerinde og kunstner af international klasse, som i løbet af de sidste snart 20 år har udgivet musik fra Billie Holiday fortolkninger til Indie duoen Persona med Peter Peter (ex. Sort Sol.)  Hendes karakteristiske klang udtrykker nogle af de David-Lynch-agtige stemninger, som man også finder i rock-koryfæer som PJ Harvey og Nick Cave lydbilleder.

Albummet When We Were Gentle fra 2012 modtog fuldt skrald, 6 hjerter i Politiken og senere kom priserne: Carl Prisen for teksterne og to Steppeulvepriser for Årets Album og Årets Vokalist. I 2015 fulgte hun og bandet successen op med May Your Mind Explode a Blossom Tree, hvorfra Now I Know blev brugt i den amerikanske tv-serie Bones.
”Kira Skov rammer igen-igen højt på skalaen med sin mørke og foruroligende, drømmende og lyriske indiepop”, skrev musikbladet GAFFA om udgivelsen.

Kira Skov mistede sin mand og tætteste musikalske samarbejdspartner, Nicolai Munch-Hansen, få dage før en planlagt koncert på Olferts i foråret 2017. Som en måde at bearbejde sin sorg på begyndte Kira at skrive sange til sin mand. Sange om livet og den pludselige død og det chok som fulgte i kølvandet.  

Se mere under Arrangementer