29-10-2018

BIB’s 27’ende Sæsonafslutningsfest - Et referat

BIB’s 27’ende Sæsonafslutningsfest – 26. oktober 2018.

Et referat.

Den længe imødesete sæsonafslutningsfest indtraf som varslet - i fredags, som var den 26’ende i måneden. Steffen Prinsepisk havde allerede lagt dug på bordet, da Ulrik og jeg ankom med den grønne regionalbus. Kort efter dukkede Peter Slutspurt op – klar til at bestride jobbet som Komite sammen med Steffen.

Senere kom Stjernetæmmeren (Sharam) kørende fra Svendborg i sin bil med Jon. Fra Ollerup dukkede i første omgang Jacob og Emil op. Fra Ballen kom Henrik Ka’ik’Nik’, fra Skårup kom Ober BIB (Thomas) og nordfra kom Jens James Last Lost med sine firbenede følgesvende Elvira, Solomio og Randi. Da så også Steppe Jeppe Jap trådte ind ad døren, som eneste repræsentant for de ikke-mere-aktive, var vi rede til at gå til bords.

Maden var ubeskrivelig lækker og velsmagende – og der var nok af det hele, så jeg haster videre til Årets Måltale, der blev holdt af Ober BiB (Thomas), som scorede næstsidste mål sidste tirsdag (det sidste scorede Alem). Ober BIB beskrev levende og detaljerigt (han var tydeligvis velforberedt) de dramatiske og ikoniske omstændigheder omkring sin scoring. Det drejede sig om et veltimet hovedstød tæt foran mål på et præcist indlæg fra Stjernetæmmeren.

Under punktet om vinteraktiviteter blev vi enige om, at holde øje med indbydelsen til indendørs turneringen i Vester Skerningehallen i starten af det nye år, så vi kan melde et par hold til.

Vi blev også enige om, at “stille med sangkor  til Vinterballet” d. 16. nov. Slutspurt fik opfordret alle til at komme, og jeg fik ansvar for at udvælge nogle passende sange. På dette tidspunkt havde Slutspurt og jeg lagt hver vores nye sang frem, som vi fik afsunget med både energi og patos. Senere igen dukkede der en 3’die ny sang op!

Aftenens store udfordring bestod i at få givet navne til de 4 nye “navnløse” medlemmer, der på dette tidspunkt var til stede – nemlig Jacob, Ulrik, Jon og Emil. Undervejs dukkede der yderligere to “navnløse” medlemmer op – nemlig Johan fra Slotsgården og Andreas fra Præstegården.

For at gøre en lang historie kort: Vi fik præsenteret 4 spændende og ret forskellige livs- og fodboldhistorier og fik stemt følgende 4 navne igennem: Jacob fik navnet Ryk fri Jacob. Ulrik fik navnet Tryllerik. Jon fik navnet King Guru. - Og endelig fik Emil navnet Ildhug. Jeg nævner navnene nu, så alle der har glemt, hvad det endte med, kan læse slutresultatet her. Da vi var nået så langt indså Komiteen, at vi måtte udskyde navngivningen af Johan og Andreas. I den forbindelse blev vi enige om at genindførte Julefrokosten som selvstændigt arrangement, så vi kan få tingene gjort færdige. Sandsynligvis i januar måned.

Tilbage var stadig vores faste skumbold-turnering. Vi var 14 mand indtil Jeppe gik hjem og Henrik blev hentet, så det gav 6 hold med to på hvert. To puljer med tre hold, der spillede indbyrdes mod hinanden. Det gav et finalehold fra hver pulje. Finalen blev vundet af Ildhug (Emil) og Johan over Morten Harefod og Andreas med en yderst smal margen (6-5). Herefter blev der fortsat spillet flere ekstrakampe inden afrydning, opvask og oprydning satte igang!

Afsluttende må jeg nævne, at det var en mindeværdig aften i god stemning, der varsler godt om kommende tirsdage og fremtidige arrangementer.

De bedste hilsner til alle Morten Harefod!