Information

Olferts – Musik og Økologi

OLFERTS arrangerer og afholder fire koncerter i Ollerup Forsamlings på Sydfyn om året med anerkendte navne fra det danske musikmiljø. Musikerne er vilde med at spille på Olferts på grund af den intime atmosfære, god økologisk mad og drikke og ikke mindst stedets entusiastiske publikum. Dicte udtalte for nyligt, efter en veludført optræden: ”Olferts er simpelthen Danmarks bedste spillested.”

Flere af kunstnerne har troet at de optrådte på en klub, men Olferts er IKKE for en fast skare, men åben for alle musikelskere.

Olferts drives af et kollektiv, en flok frivillige, der sørger for et varieret årsprogram og at de enkelte koncerter bliver afviklet på hyggeligste vis.

I ”arkivet” kan du se de koncerter der er afholdt til og med 2016, og i ”tidligere arrangementer” kan du se koncerter afholdt fra 2017 og frem.

 

Ønsker man at se opgavefordelingen ift. Olferts så klik her

 

Olferts Søde Venner

Hvis du melder dig ind i ”Olferts Søde Venner”, vil du fremover få nyhedsmail, med link til billetsalg, til de kommende koncerter i Olferts, og andre begivenheder i Ollerup Forsamlings -og Aktivitetshus.

Når du køber billetter via nettet, er de typisk 30 kr. billigere end i døren.

 

Foreningen ”Olferts Søde Venner”, var et initiativ der blev søsat, for at give nye aktiviteter, en platform at udfolde sig på.

En af disse aktiviteter blev Olferts koncerterne.

Muligheden for at komme med nye initiativer er stadig åben, og ligger du inde med gode ideer kan du kontakte:

Kelvin 72 53 75 05 som er formand for Olferts Søde Venner.