Åben Band Aften – November 2018

Lørdag, den 3. november afholdt vi for første gang Åben Band Aften i forsamlingshuset.


SE FLERE BILLEDER NEDERST PÅ SIDEN

Programmet startede kl. 16.00 med Solstorm, som til daglig øver i øveklubben her i forsamlingshuset. Solstorm spillede et stærkt sæt syret stoner-rock med masser af guitarlyd. Solstorm skriver selv deres materiale, og dem glæder vis os bestemt til at høre igen – både på hjemmebane i forsamlingshuset og ude i byen.

Efter Solstorm gik De Gamle Travere på scenen og spillede et sæt gode gamle rock klassikere. Her var alt fra Eric Clapton over Creedence Clearwater Revival og Beatles til Gasolin’ og Shubidua. Tydeligvis en flok rutinerede herrer, som kunne deres kram.

Kl. 18 gik Nøgne Klipper på scenen. De spillede et sæt med covers af en række mere eller mindre mainstream numre udsat for egen fortolkning. Sættet blev derudover krydret med et enkelt hjemme-komponeret nummer.

Herefter var det tid til Tvetydigt Afslag. Kasper, Mads og Simon spillede et skarpt sæt med egne sange med danske tekster – hårdt, lidt punket og med en super energi. Dem kommer vi forhåbentligt også til at høre meget mere til.

Aftenens sidste band var Some Kind of Monster. Masser af pedaler, Flying Vs og hårdtslående metal covers af bl.a. Iron Maiden og Metallica. Det var Some Kind of Monster’s debut på scenen – men sikken debut og en fantastisk afslutning på aftenen!

Efter sidste band var scenen åben og Laurits afsluttede dagen med 4-5 solo-sange.

1000 tak til alle de deltagende bands og til alle dem, som valgte at lægge vejen forbi forsamlingshuset og bakke bands og arrangementet op.
Også mange tak til forsamlingshusets tekniske crew, Jan, Bjarne, Torben, Lisbeth og Jakob, som lavede lyd hele dagen!
Og tak til Mette, som passede baren.