Åben Band Aften – Marts 2019

Lørdag, den 23. marts løb Åben Band Aften endnu en gang af stablen i Ollerup Forsamlingshus.

Arrangementet startede kl. 17 med en genganger fra sidste Åben Band Aften, nemlig Nøgne Klipper. De spillede et kort sæt rockede covers af nogle mainstream numre og sluttede af med et let punket nummer, som de selv havde skrevet. *

Herefter gik We Don’t Match på scenen. De var egentlig annonceret som Bella Summer og Erik Truelsen Band, men har for nyligt taget navnet We Don’t Match. De spillede et sæt bestående af egne lidt country inspirerede numre skrevet af hhv. Bella og Erik. Et rigtigt fint sæt, og der skal nok komme flere gode numre fra den kant.

* Efter 2 relativt korte sæt, var vi næsten 3 kvarter foran programmet, så Nøgne Klipper entrede atter scenen og spiller yderligere 3 numre, inden Phisters Kartel var klar.

Phisters Kartel stod klar kl. 19, og spillede et fuldt sæt med udelukkende egne numre. Gode “New music from the past” sange og 5 herrer, der spillede dem til UG. Dejligt at få besøg af Phisters Kartel i Ollerup Forsamlingshus.

Kl. 20 var det tid til Seven Sundays. De spillede et stærkt sæt gode gamle cover-numre. Rutineret og med personlig stil. Vi var godt rigtigt underholdt!

Så var det tid til et come back…! Fætrene Flemming, som i en årrække holdt til i øvelokalet i Ollerup Forsamlingshus, var gendannet efter 10 år. Jimmi, Brian, Claus og Michael spillede som i de gode gamle dage og serverede en række kendte rock-covers.

Aftenen sluttede af med endnu 2 gengangere fra sidste Åben Band Aften.

Først fik vi et genhør med Some Kind of Monster, som afleverede et hårdt metal-sæt. Metallica lever stadig stadig – i hvert fald i Ollerup. Some Kind of Monnster rocks!

Sidste band på scenen var Tvetydigt Afslag. Egne punkede numre, humoristiske tekster og masser af energi. Perfekt afsluting på Åben Band Aften.

Tak til alle de deltagende bands. Det er fantastisk at opleve spilleglæde og energi og også at høre en masse meget forskellig musik.
Tak til alle de tilhørere, der var mødt frem for at høre og bakke op om de mange bands! Det er nu engang sjovest at spille for et publikum.
Tak til forsamlingshusets tekniske crew, Jacob, Liseth…. og Torben, som passede lyd og lys hele aftenen.

Vi ses forbåbentligt til Åben Band Aften i Ollerup Forsamlingshus igen til efteråret.