Åben Band Aften – Oktober 2021

Så fik vi endelig efter næste 2 års pause skudt gang i Åben Band Aften igen, da vi lørdag den 9. oktober afviklede den 4. Åben Band Aften i Ollerup Forsamlingshus.

Det første band på scenen denne aften var The Flast Fives fra Odense. Bandet, som har eksisteret i et halvt års tid, spillede op til fest med et par håndfulde gode covernumre serveret med glæde og god energi.
Flat Fives
The Flat Fives har planer om i fremtiden at udvide sætlisten med flere numre, og vi er sikre på, at de nok skal blive inviteret til fest ude i det fynske i den kommende tid.
Så var vi da godt i gang!

Efter The Flat Fives fik vi besøg af Trio Grande, som tæller 3 rutinerede herrer, som i en pause fra deres normale band har brugt tiden på en række instrumentale numre, som de selv har lavet.
Trio Grande
Meget rutineret og virkeligt lækkert. Vi var i gode hænder og håber, at vi kommer til at støde ind i Trio Grande igen ude i byen!

Så var det tid til De Gamle Julemænd. Scenen blev indtaget af 5 oplagte herrer og en rød julemands-maskot!
De Gamle Julemænd
Vi fik serveret en række danske og udenlandske rock-covers i bandets egne fortolkninger.
Et personligt, charmerende og velspillet sæt, hvor vi alle var virkeligt god underholdt.

Det fjerde band på scenen var FængSway, som består af 7 studerende fra Den frie Lærerskole.
FængSway
De mødte op med stor spilleglæde samt masser af humør og energi og et sæt bestående af sange, som vi ikke hører hver dag i Ollerup Forsamlingshus.
Sikken fest!

Så var det blevet tid til Mad Mondayz.
Et modent band, som delte rundhåndet ud af diverse covers fra de sidste 50 år.
Mad Mondayz
Et godt sæt, som blev rundet af med et cover afPolice’s “Roxanne”, som var en flot finale på Mad Mondayz’ sæt.

Som rosinen i Åben Band Aften enden sluttede Rockkapellet aftenen af med at vise os, at selvom man har været med i en årrække, så kan man stadig godt både spille og synge!
Rockkapellet
Vi fik en stak af de gode gamle rocknumre at gå hjem på, og vi var alle glade.

Stor tak til aftenens bands og tak til alle jer, som valgte at lægge vejen forbi Ollerup Forsamlinghus for at høre lidt god musik og bakke op om de 6 bands.

Tak til aftenens crew: Jacob som stod for lyden, Torben som kastede lys over arrangementet, Kim som assisterede Jakob med lyd, Bjarne som riggede PA til, Viktor som tog billeder og Jacob og Mette som passede baren.

Se iøvrigt flere billeder i Photoview.