Sæsonafslutning 2022

Vi var 11 mand (som det sømmer sig i fodbold) tilstede ved efterårets sæsonafslutningsfest i Ollerup Forsamlingshus fredag den 28’ende oktober. Nogle kom cyklende og andre blev afleveret i bil. Vi var seks mand fra Ollerup sektionen (Peter Slutspurt, Stjernetæmmeren, Morten Harefod, King Guru, Tryllerik og OberBib) og fem mand fra Ulbølle sektionen (Diana Nekselsø, Lyne Lars, Lille Claus Tåløs, Henrik Ka’ik’nik og Peter El-bil).
Efter de indledende forberedelser gik vi ombord med mad, snaps, øl og sangbøger. Vi startede med en navnerunde, da ikke alle kendte hinanden.
Der var jo to måltaler i år – en fra Ollerup sektionen, som King Guru (igen) tog sig af, og en af Claus Tåløs (Gammel-BIB) med elegante rim, som stort set blev fremført uden at kigge i papirerne.
Vi talte og sang derefter om BIB’s berettigelse i lyset af livets gang, verdens tilstand og fodbold som nødvendig overflødighed. Med givtige tilbageblik på klubbens historie. Og vi udvekslede erfaringer de to afdelinger imellem.
Der var ingen der manglede navn denne gang, så vi gik i stedet i gang med den indendørs skumboldsturnering. Tre hold med tre mand. Så vidt jeg husker lykkedes det akkurat Stjernetæmmeren, Oberbib og Tryllerik at vinde finalen (ikke kun p.gr.a. Harefods aparte selvmål).

Desværre lykkedes det Henrik Ka’ik’nik at blive skadet i musklen, selv om han ikke var med. Vi håber han er fit igen nu.
Vi vedtog at stille med sangkor til vinterballet – og der var gode forslag til velfungerende sange.
Nævnes skal det desuden at Tryllerik meldte sig som arrangør af vinterens julefrokost – nu mangler der blot én (eller 2) mere.
Det var endnu en uforglemmelig og unik aften i godt selskab!
Hilsen Harefod!