Aktivister, medlemmer og andet godtfolk

Intet forsamlingshus uden en masse mennesker, der forsamler sig.

Udover bestyrelsen har vi heldigvis i forsamlingshuset en række medlemmer, aktivister og andet godtfolk, som er med til give huset liv.

Aktivister

En vigtig del af Ollerup Forsamlingshus og Olferts er Aktivisterne. Aktivisterne er samling mennesker, som sammen med Olferts, bestyrelsen og andre hjælper til ifm. koncerterne og de øvrige arrangementer. Arbejdet er typisk at passe baren, servere mad, vaske op og gøre rent dagen derpå. Aktivister kommer gratis ind til koncerterne, de spiser gratis, og de handler i baren til “Aktivistpriser”.

Har du lyst til at blive Aktivist, så skrive en mail til Jørgen Hallberg på jorgenhallberg@live.dk. Så kommer du på listen.

Medlemmer

Vi håber at alle, som på den ene eller den anden måde har tilknytning til Ollerup Forsamlingshus og Olferts, har lyst til at være medlem.
Det koster 50 kroner om året, og som medlem kan man være med til at bestemme, hvad der skal ske med/i vores forsamlingshus.
På generalforsamlingen kan man være med til at vælge den kommende bestyrelse, og man kan endda selv stille op til bestyrelsen, hvis man vil helt ind i forsamlingshusets maskinrum.
Hvis du ikke er medlem, så kan du nu betale kontingentet for 2024, og du skal så ikke betale kontingent igen før primo 2025.
Du bliver medlem ved at sende en mail til peterbusch@sydfynsmail.dk eller en SMS til 2380 1703 og oplyse navn, adresse, e-mailadresse og mobiltelefonnummer.
Du vil derefter snarest modtage en velkomst-e-mail, som bl.a. indeholder vedtægterne og instruktioner om, hvordan man betaler kontingent, hvis du ikke allerede har betalt.
Du kan nemlig også skyde genvej ved at åbne din MobilePay scanne QR-koden nedenfor.

Kontingent

Når vi har modtaget din indmeldelse og din betaling, så registrerer vi dig som medlem. Du vil herefter modtage nyhedsmails samt indkaldelse til generalforsamling m.v.