Endnu en julefrokost i BIB

Fredag d. 3. februar havde Tryllerik og Jens James Last Lost indkaldt til årets forsinkede julefrokost. Da de, der ikke kunne komme, ikke ved hvad de gik glip af, og da ikke alle til stedeværende nødvendigvis kan huske det hele (!), vil jeg, der heller ikke kan huske det hele, men som ikke desto mindre var til stede, forsøge at skrive lidt om denne festlige aften.
Komiteen kom tidligt og dækkede op og gjorde klar, og i løbet af en time eller sådan dukkede der yderligere 15 BIB’ere op. Maden og snapsen kom på bordet og alle 17 kunne sænke sig ned på hver sin stol og vente på komiteens velkomst. Fra hjørnet og rundt: Hopla Hasan, Peter Slutspurt, Peter Elbil, Formand Jørgensen, Jørgen Åløb, Henrik Ka’ ik’ nik, Abkasel, Steppe Jeppe Jap, Nuller Niller, Hans Engel, Morten Harefod, Ryk Fri Jacob, (Thomas) Oberbib, Aron den Brave, Kom an Johan, Tryllerik og Jens James Last Lost. 
Efter velkomsten, lidt skålen, lidt spisning og en sang, fik Formand Jørgensen ordet for en række formandsagtige bemærkninger, der lagde grunden for en gemytlig aften i godt selskab. Det næste punkt om Blæsetrøjens bortkomst, blev til en snak om forskellen på Gammel-BIB’ernes Scoretrøje og den traditionelle Blæretrøje. (Senere er Blæretrøjen i øvrigt dukket op igen, men det vidste vi ikke den aften).
Prisuddelingerne var på dagsordenen, men blev i overensstemmelse med hævdvundet skik skubbet frem til Generalforsamlingen i slutningen af marts. (Fredag d. 24’ende).
Derfor gik vi straks igang med navngivning af Hans og Aron, hvis BIB-navne allerede er røbet ovenfor. Vi startede med at høre Hans’ historie, der førte os vidt omkring i et langt liv, og som et omdrejningspunkt havde Hans-Jørgen Nielsens roman Fodboldenglen, hvilket førte til navnet Hans Engel. Dernæst hørte vi Arons dramatiske historie, der førte os endnu videre omkring, i et knap så langt liv, og førte til navnet Aron den Brave.
Herefter gav Jens James Last Lost os alle et juleindslag i form af et kort og forbløffende trylleshow, hvorefter skumbolden blev tryllet frem. Der blev fordelt 12 spillere på 4 hold og lavet en turneringsplan.
Efter en spændende turnering med mange højdepunkter og ingen skader, kunne Aron den Brave, Oberbib og Morten Harefods hold kåres til vindere.
Det var en aften med mange sange, sunget med patos og begejstring. Gevaldig hyggeligt samvær, god mad, våde drikkevarer, 3 hunde og en passende størrelse opvask bagefter. Det var en aften, hvorom man må sige: Det var synd for dem, der ikke var der!
Men husk så: Der er Generalforsamling d. 24’ende marts!