baby in Vain - Aleksandra Milanovic - 2023 - wide

Baby in Vain

20. september 2024
Arrangør

Indgang koster 200 kr.
Middag 125 kr.

Dørene åbnes kl. 18.00.
Middagen serveres ca. kl. 19.00.
Baby In Vain går på scenen cirka kl. 20.30.

Baby In Vain er en københavnsk trio bestående af Benedicte Pierleoni-Nielsen på trommer, Andrea Thuesen Johansen og Lola Hammerich på guitar og vokal. De udgav deres første singler ”Machine Gun Girl” og ”The Catcher” i 2012, og i 2017 kom deres anmelderroste debutalbum “More Nothing”.

Nu har de udgivet deres tredje album “Afterlife”.

Fra grunge, blues og indie-inspireret guitarbaseret noise rock til hypnotiserende og drømmende indie-pop.

Baby In Vain har konstant udviklet deres lyd siden de startede i 2010 og introducerer med hvert nyt album et nyt og dybere perspektiv. Kernen har altid været deres samspil, en måde at spille på som kun er opnåelig, når man har været venner altid. Vokalharmonier, trommer, guitarer og til tider store strygerarrangementer udgør byggestenene til “Afterlife”. Mens disse værktøjer let kunne falde i nostalgiske fælder, gør Baby In Vain ikke det. De bliver i deres egen verden af samhørighed og evighed.

”Albumtitlen er både ærlig, lidt over the top og hjerteskærende på samme tid. Den rummer historier om venskaber og livets rejse, det der deles, gives, fås og mistes undervejs. Det er nostalgisk, romantisk og melankolsk, noget med at acceptere, at noget slutter imens andet begynder- at sige farvel til drømme men samtidig holde fast i dem, vokse op og huske at drømme videre.”

Vi glæder os til at se og høre Baby In Vain på Olferts.