beat-the-meetles

Beat the Meetles

1. oktober 2010
Arrangør

Inkl. Beatles-film kl. 16.00

Der er dømt tresser aften på Spillestedet Olferts fredag den 1. oktober. Aftenen starter med den fantastiske Beatles musicalfilm ACROSS THE UNIVERSE, og efter maden går the fab four fra Beat The Meetles på scenen, så du kan godt begynde at pudse dine blue suede shoes!

Beatles’ 2. plade, “With The Beatles”, var reelt den første the fab four udsendte i U.S.A. – derfor fik den over there titlen “Meet The Beatles”. Da Beatlerne selv holdt meget af ordleg, valgte musikerne bag Beat The Meetles, at lege med i Liverpooldrengenes ånd.
De fire danske drenge har en fortid i bands som Flow, Marie Frank, Michael Falch & Boatman Love, Kick The Kangaroo, Love Bites og hvem ved jeg …. Men i Beat The Meetles er de samlet om en stor kærlighed til Beatles sangene.
Beat The Meetles lægger bandet stor vægt på at genskabe Beatles’ sagnomspundne live-energi. Resultatet er, ifølge både publikum og anmeldere, det tætteste man kan komme på en rigtig Beatles koncert i det 21 århundrede.

Beat The Meetles spillede den 1. september, 1994 deres første job på 60’er spillestedet “Woodstock” i København. Bandet var selvfølgelig klædt i grå kraveløse Beatles jakker og højhælede Beatles støvler. Instrumenterne var også identiske med dem Beatles benyttede. Siden har de bevæget sig frem i hierarkiet blandt Beatles-tribute-bands, både herhjemme og i udlandet. Senest nød de stor succes på den internationale Beatlesfestival i Liverpool, hvor de var blandt de få udvalgte, der fik lov til at spille i “The Cavern Club” – stedet hvor det hele startede!

Beat The Meetles er:

Søren Koch alias George Harrison. Guitar og sang.
Søren har spillet i og med: Boatman Love (der udover at have udgivet 3 cd’er har været backing band for især Michael Falch, men også Henrik Hall, Peter Sommer og Juncker), C.B. & The Tranquillizers, der skiftede navn til Flow, Marie Frank (både cd og live), Lovebites , Tim Christensen og i bandet Belvedere med Sharin Foo fra The Raveonettes, Peter Belli, Skipper, Just & Frost og aktuelle Louise Dubiel.

Michael Stanley alias John Lennon. Guitar, sang,
men også keyboardroller og i ny og næ den indiske sitar.
Udover at nyde sammmenspillet med Beat The Meetles, har Michael tidligere spillet i Route-66.

Rasmus Schrøder alias Paul Mcartney . Bas og sang.
Rasmus har tidligere spillet i ungdomsskoleband Stunt, heavyrock bandet Hardway er udover at spille i BTM også særdeles aktiv i sit eget band Fjell.

Flemming Koch alias Ringo Starr. Trommer.
Flemming spiller sideløbende i Peter & De Andre Kopier.