burnin

Burnin Red Ivanhoe

28. august 2010
Arrangør

Forsalg: 175 kr.
I døren: 205 kr.

Lørdag den 28. august får Spillestedet Olferts, der har til huse besøg af det gamle hæderkronede orkestrer: BURNIN RED IVANHOE.
Før musikken er der dejlig økomad og økobar i Ollerups hyggelige forsamlingshus, og efter hovednavnet byder husorkesteret OLLERUP LUFTHAVN op til rockdans.

I mere end 40 år har Burnin Red Ivanhoe været et begreb for sig i den danske musikverden, og de leverer stadig masser af spilleglæde og et uberegneligt sceneshow.

Bandet opstod med inspiration fra både avantgardejazzen og beatmusikken. Saxofonisten Karsten Vogel havde skrevet nogen sange, og dannede så et band, der skulle vise sig at blive til Burnin Red Ivanhoe. I 1968 udkom debut-dobbeltalbummet “M 144”, det blev meget og positivt omtalt. Med det fulgte bl.a. koncerter med Jimi Hendrix og deltagelse i Berliner Jazztage.
Der har gennem årene været mange forskellige musikere indover gennem tiden, men udover Vogel har Kim Menzer og Ole Fick været gennemgående. I de senere år har Assi Roar spillet bassen og Kims søn Klaus Menzer slået på trommerne i orkestret, hvilket han også gjorde i firsergruppen Sneakers.