Skærmbillede 2023-05-24 kl. 17.02.05

Forårsfest

26. maj 2023
Arrangør

Gratis entré
Madbilletter á kr. 125,00 kan bestilles via SMS hos Niller på tlf. 6126 4702

Dørene åbnes kl. 18.00
Mad kl. 19.00
Musikken går på kl. ca. 20.30

GRATIS DANSEFEST I OLLERUP FORSAMLINGSHUS!

I forårets og pinsesolens anledning har vi valgt at åbne dørene til forårsfesten i Ollerup Forsamlingshus på vid gab…

Vi vil gerne invitere alle, der har lyst til en fed dansefest, indenfor uden at skulle betale en krone, så vi sammen kan feste og danse og nyde livet og foråret.

Banda Nuevo og Ollerup Lufthavn spiller op, og vi glæder os alle sammen til at se en masse glade mennesker på dansgulvet.

Der bliver lavet en dejlig vegetarisk ret, til dem, der vil spise med, og det er stadig muligt at bestille mad. Det gøres IKKE via billet.dk. Du skal I stedet senest onsdag aften (24. maj) sende en SMS til Niller på tlf. 6126 4702, og fortælle hvor mange madbilletter, du/I skal have. De koster kr. 125,00 pr. person, som betales i døren.

Dørene åbner kl. 18. og der er mad kl. 19. Musikken går på kl. ca. 20.30, og så skal der festes :-).

Hvis du allerede har købt dig en billet, så for du den refunderet i døren.

Fantastiske Banda Nuevo – ikke mindst kendt fra sidste års Vinterbal – der altid leverer en multivitaminindsprøjtning af musikalsk velvære; storbypop krydret med eksotiske rytmer med høj lækkerhedsfaktor og gode gamle Ollerup Lufthavn, som sædvanligt med deres helt egne finurlige kompositioner og masser af nye numre, har meldt sig klare til at gå på scenen.

Egebjerg Øveklub, der også har adresse i Ollerup Forsamlingshus, er vært ved denne årlige støttefest, hvor overskuddet ubeskåret går som tilskud til klubbens husleje.