Ida Nielsen

Ida Nielsen

28. oktober 2017
Arrangør

Vores billige økologisk bar åbner kl. 18.00.
Mad kl. 19.00.
Bandet går på scenen ca. kl. 20.00.

– ARRANGEMENTET ER AFVIKLET –
Se galleri fra aftenen her…

Der er dømt bas i verdensklasse, når verdensstjernen Prince’s bassist Ida Nielsen og hendes band kommer til Ollerup Forsamlingshus med deres hårdtslående, høj-energi funkshow lørdag d. 28. oktober!

Ida Nielsen har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner Prince indtil dennes tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “The New Power Generation” og startede en næsten 2 år lang verdensturne.

I 2013 blev hun en del af power-kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun lige siden turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.

Ida beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”

Nu har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen. 2016 har budt på en god håndfuld koncerter inde og ude af landet, med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar. Og nu er hun og hendes super funky band på en længere tur i Danmark. Hendes første single “Showmwwhatugot” fra albummet, blev håndplukket personligt af Prince som ”Purple Pick Of The Week” på Tidal.

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow – pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!

Ida Nielsen band består af:
Ida Nielsen: Bas + vocal
Mika Vandborg: Guitar + vocal
Kuku Agami: Rap
Patrick Dorcean: Trommer
Sofia Hejslet: Keys + vocal DJ Africancuts Amazulu
Nanga: Scratch + vocal

”Mias Ø” laver en dejlig økologisk middag til 100 kr.: Simregryde med mørk øl, svampe, oksekød & kartofler samt langtidshævede rosmarinbrød med smør Til vegetarerne er der svampegryde med mørk øl, aubergine, kartofler & tomater. Billetter købes på Billetto via linket her på siden Glæd jer til en fantastisk aften i Ollerup Forsamlingshus. < Vores billige økologisk bar åbner kl. 18.00. Mad kl. 19.00. Ida og bandet går på scenen ca. kl. 20.00.Vi ses på Olferts!