Moi Caprice

moi Caprice

7. oktober 2022
Arrangør

Koncert kr. 200,00 + gebyr
Mad kr. 125,00 + gebyr

Dørene åbner kl. 18.00
Mad kl. 19.00
Musik kl. 20.30

“Danmarks bedste indiepop-band er tilbage i fuldt flor,” skrev GAFFA i vinteren 2020 om moi Caprices femte album ‘Becoming Visible’, der cementerede bandets gendannelse.
Bandet var tilbage efter mere end 10 års pause, alt var kørt i stilling til en stor turné – og så ramte lockdown. Men som for så mange andre, gav det bandet en mulighed for at fordybe sig på ny, og ud af stilstanden voksede altså det sjette album ‘Nine Lives’.
”Selvom pladen er blevet til i den mindst fysiske tidsalder og ikke engang i øvelokalet, så er det en ret fysisk og dansabel plade. Det er virkelig en kvalitet for mig – at få musik til at blive fysisk. Endda selvom vi ikke kunne være sammen i meget lange perioder”, fortæller Michael Møller.
Hvor bandets sidste album, ‘Becoming Visible’, var en reunion-plade, der også skulle hjælpe med at finde en ny arbejdsform, er opfølgeren defineret af, at bandet igen er blevet stærkt sammentømret som gruppe og har fundet en anderledes lethed og eufori frem i deres sangskrivning.
Melankolien kan moi Caprice nok aldrig løbe helt fra – men albummets ti sange er tempofyldte og dansable. Til efteråret tager de ’Nine Lives’ med på tour, og 7. oktober står Moi Caprice på scenen i Ollerup Forsamlingshus!

Menu:
Kylling Korma med rødløg og hokkaido.
Vegetar Korma med kikærter rødløg og hokkaido.
Hertil ris, raita og brød.
Blandet kålsalat med æble sesam og citron.

Sidste frist for bestilling af middag er onsdag den 5. oktober

Vi ses på Olferts!