Skammens Vogn

Skammens Vogn

2. september 2022
Arrangør

Koncert kr. 200,00
Mad kr. 125,00

Dørene åbner kl. 18.00
Mad kl. 19.00
Koncert kl. 20.30

– ARRANGEMENTET ER GENNEMFØRT –
Se galleri og koncertomtale her

Skammens vogn tager igen på en tur rundt i landet og det bliver som sædvanlig med lige dele smil, tårer, skamløs selvhjælp, religiøs mystik, skæve popslaskere og bluesdroner.

Med andre ord… Den store vuggende og vitaminrige powervælling af genialitet og dumhed, fællessang og avantgarde som du kender fra Danmarks bedste band.

Der vil være publikumsfavoritter og helt nye sager, når Zeuthen, Millung og Hoiness live får selskab af Nicklas Sørensen på guitar (også kendt fra syrerockbandet Papir) og Anders Wallin på bas (også kendt fra Fried Okra).

Skammens Vogn består af de tre gamle skolekammerater, der laver sange om kunst og om at være menneske i livet og alt der imellem. De udgav senest “Kunst og rock” i 2021, deres sjette album, der blandt andet modtog 5 stjerner i Politiken, ligesom den kastede en nominering til Årets tekstforfatter af sig til forsanger Nikolaj Zeuthen ved musikkritikernes Steppeulv-prisuddeling i foråret 2022.

Zeuthens sangskrivning balancerer elegant på en knivsæg mellem det naive og dybsindige, Millungs og Hoiness’ lyd mellem det jazzede, rockede og avantgarde. Skammens vogn er mødet mellem de tre. Mødet mellem tre forskellige typer kærlighed til musik.

Tobias Strandvig varmer op, så vi alle er klar kl. ca. 20.30.
Dørene åbner kl. 18.00.
Middag kl. 19.00
Koncert kl. 20.30
Koncert kr. 200,00
Mad kr. 125,00