Vinterbal2022 - 1

Vinterbal

24. november 2023
Arrangør

Entré kr. 100,00 + gebyr
Middag kr. 125,00 + gebyr
Dørene åbnes kl. 18.00
Middagen serveres ca. kl. 19.00
Åben Scene ca. kl. 20.00
Banda Nuveo ca. kl. 21.30

Fredag d. 24. november, skydes en af årets allersjoveste fester af i Ollerup Forsamlingshus – og sådan har det været de sidste 28 år, for som der synges i den legendariske ”Vinterbalssang”:

Vi ser jer alle dukke op
Mod Ollerup i en stor lystig flok
I kommer helt fra Sibirien af
Fra Hundstrup og Øster Skerninge
Og se der er jo dem fra Ulbølle
Det var da godt at de kom med.

Dem der er bekendt med denne dejlige fest, skal nok komme og nye vinterbalsgængere kan passende begynde her. Ligesom sidste år er det ingen ringere en Banda Nuevo der altid leverer en multivitaminindsprøjtning af musikalsk velvære; storbypop krydret med eksotiske rytmer med høj lækkerhedsfaktor, der spiller op til dans i år. Alle er så hjerteligt velkomne i den altid varme og inkluderende stemning, der helt automatisk sænker sig over Ollerup Forsamlingshus, når rammen er sat til en god gang fest og fællesskab.
Først skal vi nyde den altid lækre vinterbalsmiddag – og den skal der købes madbillet til. Siden skal der synges vintebalssang og åbnes for løjerne på Åben Scene før der sluttes af med en gedigen dansefest – mit hjerte, hvad vil du mere!

Som sædvanlig går hver en krone af overskuddet fra Vinterballet til Egebjerg Øveklub, der er en af de mange klubber der holder til i Ollerup Forsamlings og Aktivitetshus.