FreezeSchool

Vinterbal 2021

26. november 2021
Arrangør

Dørene åbnes kl. 18
Middagen serveres ca. kl. 19
Åben Scene ca. kl. 20
FreezeSchool går på ca. kl. 21.30

Indgangen koster 100 kr.
Middagen koster 125 kr.

Det bliver en stor aften, når dørene d. 26. november kl. 18.00 atter slås op til et ægte Vinterbal, helt uden afstand og mundbind, men tværtimod til et brag af et 25 års jubilæum.

Hvis ret skal være ret er det egentlig er en 26 års fødselsdag, men da der ikke var meget sjov ved, at holde jubilæum i en Corona tid sidste år, gøres det da bare i år.

Alle implicerede – lige fra Fyns Fedeste Danseband FreeSchool, til en god håndfuld optrædende på Åben Scene, til Morten og Carl ved klaver og violin der lægger baggrundsmusik til gæsternes entre samt alle de gode aktivister – er topspændte og megatændte, helt klare til at levere det ypperste jubilæumsshow (det nok ikke bliver så meget anderledes end det plejer – hvilket også er alt rigeligt).

Dem der er bekendt med denne dejlige fest, skal nok komme og nye vinterbalsgængere kan passende begynde her. Alle er så hjerteligt velkomne, også dem fra Svendborg af, i den altid varme og inkluderende stemning, der helt automatisk sænker sig over Ollerup Forsamlingshus, når rammen er sat til en god gang fest og fællesskab.

Dørene åbnes kl. 18. middagen serveres ca. kl. 19, Åben Scene ca. kl. 20 og FreezeSchool går på ca. kl. 21.30 og så skal der danses!

Indgangen koster 100 kr. og middagen 125 kr. Både entre og spisebilletter bestilles og købes via Billet.dk.

… og som der står i den gode gamle vinterbalssang:

Vi ser jer alle dukke op

Mod Ollerup i en stor lystig flok

I kommer helt fra Sibirien af

Fra Hundstrup og Øster Skerninge

Og se der er jo dem fra Ulbølle

Det var da godt at de kom med

Som sædvanlig går hver en krone af overskuddet fra Vinterballet til Egebjerg Øveklub, der er en af de mange klubber der holder til i Ollerup Forsamlings og Aktivitetshus.