9950998641315

Young Flowers Reunion

24. januar 2015
Arrangør

Baren er åben fra klokken 18.

– ARRANGEMENTET ER AFVIKLET –
Se galleri fra aftenen her

Lørdag den 24. januar indleder Spillestedet Olferts koncertåret med syre-hippie-rock trioen Young Flowers. Der tilbydes mulighed for en helstøbt aften i Ollerup Forsamlingshus, der kan bestilles lækker økologisk menu: Fasan- eller svamperagout med ovnbagte rodfrugter og let frisk salat af grønkål, nødder og druer.
Nogen vil måske tro, at blomsterne fra engang sidst i tresserne er visnede, måske er de tørrede lidt, men selvom man er lidt vissen i toppen kan der godt være saft i roden, som salig Otto B. formulerede det på primetime lørdagstv i hans tid.
Gruppen, det var benævnelsen dengang, leverer original syret og progressiv dansksproget rockmusik. Legenden og mange stedsnærværende i vidt forskellige dansk-rock sammenhænge, Peter Ingemann er ved roret på bas og med sang. Ingemann var med i Røde Mor, dannede duo med Skousen, har været tangentspiller for Kim Larsen i Bellami og har været (er?) en stor del af den danske musikbranche revisor.
Young Flowers har æren af at introducere den progressive rockmusik i Danmark, og blev en lokal pang dang til den stilskabende supergruppe Cream med Eric Clapton, Ginger Baker og
Kort efter debuten kom Peer Frost med på psykodelisk guitar, han var senere i en årrække med i Savage Rose.
Det var den legendariske trommeslager Ken Gudman, der startede Young Flowers. Han er desværre ikke iblandt os længere, hvilket har medført at den mest prestigefulde musikpris i dk er  opkaldt efter ham, og man kan sige at en ring blev sluttet, da Peter Ingemann i 2012 fik prisen.
Skæbnen har villet at en anden dansk trommelegende, nemlig Gasolins Søren Berlev, har sat sig bag tønderne i det gendannede Young Flowers.
Det er en enestående mulighed for at opleve eller genopleve numre fra Blomsterpistolen, sange som Oppe i Træet, 25 Øre og Pusher vil den aften lægge soundtrack til den intime Olferts stemning, som man skal have oplevet, for at vide hvad der menes.