Åben Band Aften – November 2023

Wow… Sikke en Åben Band Aften!
5 fede bands og et fyldt forsamlingshus allerede fra kl. 19.

SE FLERE BILLEDER NEDERST PÅ SIDEN

Aftenen åbnede med Malstrøm fra Svenborg. Vi havde også besøg af dem i 2019, og de spiller stadig fedt. Egne sange, glimt i øjet og en god gang rock. Alle mand virkede oplagte og i godt humør, og det var nok ikke mindst Malstrøms fortjeneste, at salen var fyldt allerede kl. 19.
1000 tak til Malstrøm for at lægge vejen forbi Ollerup endnu engang!

Efter Malstrøm fik vi Ronja på scenen. 4 unge mennesker fra Svedborg Gymnasium, som forkælede os alle med de lækreste indie/folk numre, som de selv har skrevet. Ronja øver til daglig i vores øvelokale i Ollerup Forsamlingshus, og det var en sand åbenbaring at få dem ud i lyset til glæde for os andre.
Det var bestemt en god oplevelse – alternativt, spændende og meget dejligt!

Lørdag formiddag lænede vi os op af et afbud fra Kornmod, idet deres ene guitarist var feberramt. Om rock’n roll kurerer sygdom ved vi ikke, men Kornmod blev klar, og vi fik glæde af et lokalt rockband, som spillede egne numre med fine danske tekster, og sørme om vi ikke også fik en omskrivning af Tom Waits’ “Jersey Girl” som udløste fællessang i Ollerup Forsamlingshus. Tak til Kornmod!

Efter Kornmod blev tiden på forunderlig vis skruet tilbage til 80’erne, da Fabrik fra Nyborg gik på scenen. 3 sortklædte musikere og en trommemaskine leverede postpunk, som man ellers kun oplevede det dengang. Teksterne var der imidlertid ikke meget 80’er over. De var nutidige, skarpe og politiske, og Fabrik er bestem værd at lytte lidt mere til.

Aftenen sluttede af med Sunsick, som sørgede for at ingen gik søvnige hjem!! 5 mand for fuld udblæsning med masser af guitar lyd, en god bund og en forsanger med god stil. Det var Sunsick’s debut på scenen, og de afleverede nogle fede shoegaze-/rocknumre med en overbevisning, der får os til at tro, at vi måske kommer til at høre mere til dem.

Tak til alle musikere/bands for at stille op, og tak til publikum for at lægge vejen forbi vores gamle forsamlingshus.
Også tak til Bolette og Mette for at passe baren, tak til Laurits for scene-assistance og tak til Jakob Maribo for at holde styr på den tekniske del hele aftenen!

Vi ses forhåbentlig til Åben Band Aften igen i 2024!!!